Puppy voordeel pakket

€ 24,95 (inclusief 21% BTW)

Onwijs leuk pakket om uw nieuwe pup welkom mee te heten. Dit puppypakket is natuurlijk ook een super gaaf cadeautje voor nieuwe puppy eigenaren of voor fokkers om hun puppykopers mee te geven als ze hun pupje op komen halen. Bij afname vanaf 4 stuks doen we er ook iets leuks voor mama hond bij.

Het puppypakket wordt geleverd in een super leuke verpakking en is met heel veel zorg en liefde door ons samengesteld en gestyled. Uiteraard zijn er aparte pakketjes voor reutjes en teefjes.

In het pakket zit onder andere;

- Een super leuke en degelijke Bella Bowl uit anti-bacterieel rvs met plastic coating tegen harde geluiden en voorzien van een handige afneembare anti-slip ring aan de onderzijde. De voerbak is afwasmachine bestendig (wel even de rubber ring eraf halen).
- Een puppy halsbandje 
- Een speciaal nylon knaagbot om zoveel mogelijk te voorkomen dat uw pupje aan bijvoorbeeld de meubels gaat knagen. Het bot heeft een heerlijke kippensmaak maar is ook voorzien van gaatjes zodat u het nog aantrekkelijker kan maken door er smeerkaas, pindakaas, roomkaas, leverpastei oid in te smeren.   
- Twee formaten puppy speelgoed om uw pup lekker mee te laten rennen, spelen, schudden en apporteren.
- Een heerlijk en gezond snackpakket om te snoepen en te knabbelen van www.dogbite.nl. Dogbite is een webshop met betaalbare, kwalitatief goede en gezonde gedroogde snacks voor honden. Uw pupje zal ervan smullen! 

Aangezien iedereen zijn voorkeur heeft wat betreft het type halsbandje kan u zelf kiezen uit één van de volgende halsbandjes in uw pakket;

- Kies voor "Nylon XS" voor een nylon halsbandje met klik gespje verstelbaar van 21 cm t/m 31 cm
- Kies voor "Nylon S" voor een nylon halsbandje met klik gespje verstelbaar van 25 cm t/m 40cm
- Kies voor "Leer XS" voor een halsbandje van PU leer met rol gespje verstelbaar van 21,5 cm t/m 28 cm
- Kies voor "Leer S" voor een halsbandje van PU leer met rol gespje verstelbaar van 28 cm t/m 34,5 cm

De basisinhoud van elk pakket is gelijk, echter kunnen er kleine verschillen in de pakketten zitten. De foto's zijn dan ook impressie foto's/ sneak peaks, het moet natuurlijk wel een verrassing blijven wat de inhoud van het pakket is. De DogBite pakketjes van de foto zijn wel in ieder pakket gelijk. Wilt u meerdere pakketten bestellen welke allemaal precies dezelfde inhoud hebben dan is dit uiteraard mogelijk. U kan dit tijdens het bestelproces aangeven bij "opmerkingen" of ons even over mailen.

Wij bieden de puppypakketten aan voor een voordelige prijs, de waarde van ieder pakket ligt een stuk hoger dan onze verkoopprijs.

Marengo's Outfit

Reviews

  • 30-12-2017 - Super mooi dekje binnen gekregen gister van Equiline. Zelf ontworpen...  lees meer
  • 25-01-2017 - Dankje voor de goed service en de leuke verrassing lees meer
  • 18-12-2015 - Super leuke site met heel veel leuke dingen!
    Ik had...  lees meer
Plaats een review