Privacyverklaring

Privacyverklaring Marengo's Outfit

Bedrijfsgegevens;

Bedrijfsnaam; Marengo’s Outfit
Adres; Grietmanswijk 14
Postcode; 9421 TL
Plaats; Bovensmilde
Telefoon; 0592-352766
KvK; 04081886

Als webshop verwerkt Marengo’s Outfit enkele persoonsgegevens. Indien u gebruik maakt van mijn webshop verstrekt u mij een aantal persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het versturen van uw bestelling en een correcte bedrijfsadministratie.

Ik verwerk daarvoor de volgende persoonsgegevens van u:

– Voor en achternaam
– Adres
– Telefoonnummer
– E-mail adres
– Bedrijfsnaam (optioneel)
– Producten u heeft besteld

Waar ik uw gegevens voor gebruik:

– Het afhandelen van facturen en betalingen}
– Leveren van de bestelde producten
– Verzenden van nieuwsbrieven en aanbiedingen
– Wanneer hiertoe een wettelijke plicht bestaat

Uw gegevens worden tot 7 jaar na het plaatsen van uw laatste order bewaart. Elke klant heeft de mogelijkheid zijn gegevens te bekijken, aan te laten passen of volledig te laten wissen. U kan hiervoor een e-mail sturen naar info@marengosoutfit.nl. Uw verzoek zal binnen 4 weken worden verwerkt.

Het is voor Marengo’s Outfit niet mogelijk de leeftijden van bezoekers aan mijn website te controleren. Wij raden de ouders daarom aan betrokken te zijn bij de internetactiviteiten van hun minderjarige kinderen en toezicht te houden wat zij aan persoonsgegevens verstrekken. Wanneer er een vermoeden bestaat dat er onbedoeld persoonsgegevens van minderjarigen bij mij zijn geregistreerd neem dan contact met mij op zodat ik deze gegevens kan verwijderen.

Het verstrekken van uw persoonsgegevens aan derden;

Om u goed van dienst te kunnen zijn en uw bestelling goed en veilig af te handelen ben ik noodzakelijk (enkele van) uw gegevens te delen met derden.

Bedrijven/ organisaties met wie Marengo’s Outfit uw gegevens deelt zijn:

– Mijnwebwinkel voor het ontvangen, verwerken en afhandelen van uw bestelling en het verzenden van nieuwsbrieven
– Rabobank voor het afhandelen van betalingen
– Sisow voor het afhandelen van betalingen
– De Belastingdienst wegens wettelijke verplichting
– Google voor het gebruik van Google Analytics
– DHL voor het verzenden van uw bestelling
– PostNL voor het verzenden van uw bestelling

Het gebruik van Cookies:

Mijn webshop maakt gebruik van uitsluitend technische en functionele cookies. Deze worden gebruikt voor het bijhouden van anonieme statistieken. Een “cookie” is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan mijn websites wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor een correcte en onbelemmerde werking van de website. Bij het openen van onze site kan u in de pup-up onderaan de pagina de cookies wel/ of niet accepteren. Het niet accepteren van cookies kan echter gevolgen hebben voor de wijze waarop mijn website wordt weergegeven.

Autoriteit Persoonsgegevens;

Marengo’s Outfit neemt de beveiliging van uw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Wanneer het vermoeden bestaat dat uw gegevens toch niet goed zijn beveiligd of er zijn aanwijzingen van misbruik van de door mij vastgelegde gegevens dan kan u een e-mail sturen naar info@marengosoutfit.nl.

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.